CG haarproducten met proteïne – Curly Girl Friendly & Verkrijgbaar in Nederland

CG haarproducten met proteïne gebruiken kan je haar helpen sterker te worden en haarbreuk tegengaan. Mijn routine bestaat voor 80% uit producten met proteïne en 20% zonder. Mijn haarspecificaties op dit moment zijn medium porositeit en gemiddelde elasticiteit. Meer weten over het nu van dat te weten, lees je in het artikel over gezond haar krijgen.

CG haarproducten met proteïne; Shampoo’s

CG shampoo’s met proteïne helpen je haar versterken. Als je nog niet weet of je wel of geen proteïne in je routine moet toevoegen, lees dan dit artikel.

Curls Blueberry Bliss Reparative Shampoo 

curly girl friendly shampoo met proteine curlsDeze creamy shampoo is rijk en sulfaatvrij. Het is geschikt voor droog haar en het merk claimt dat het een gezonde hoofdhuid stimuleert. En zoals eerder omschreven stimuleert dat haargroei. Je koopt deze shampoo bij diverse drogisten, haarshops en Bol.com.

As i Am Long and Luxe Strengthening Shampoo Hydrating Hair Wash

cg product met proteineDeze shampoo bevat onder andere aloë vera, biotine en licorice. Door de granaatappel en passievrucht ruikt het fris. Het merk claimt dat het product helpt met bij betere haar elasticiteit (helpt tegen haarbreuk) en dat het de doorkambaarheid verbetert. Zie ook As I Am. Je koopt het onder andere bij Bol.com, sommige drogisterijen en online.

Wil je meer CG krullen shampoo’s zien? Klik hier.

CG haarproducten met proteïne – conditioners met proteïne

Het merk schrijft zelf dat het zorgt voor zacht haar, het helpt bij het ontwarren van je krullen en pluizig haar tegengaat. Daarnaast geeft het aan dat het haarverf en vegan friendly is. Zie ook de website van Giovanny Cosmetics. Je koopt het onder andere online en bij Bol.com.

curly girl friendly conditioner met proteine curlyellieCurlyEllie – Nourishing Conditioner

CurlyEllie geeft aan dat het produc thelpt de haarstructuur te versterken en krullen weer tot leven wekt. Ook geeft het aan 100% parfumvrij en vegan-vriendelijk te zijn. Je koopt het online bij onder andere Bol.com.

CG haarproducten met proteïne -CG leave in conditioners

cg leave in conditioner product met proteineAs I Am Long & Luxe GroYoghurt Leave-in Conditioner

As I Am is een betaalbaar merk en deze leave in conditoner met proteïne is een van mijn favorieten. Het merk claimt klitten te verminderen, beschadiging door het kammen tegen te gaan en daardoor bij te dragen aan langer haar. Het is een lichte leave-in. Je koopt het onder andere bij toko’s, sommige drogisterijen en Bol.com.

cg leave in conditioner product met proteine curls

Curls Poppin Pineapple Leave in Conditioner

Curls schrijft over dit product dat het geschikt is voor elk type krul. Het bevat vitamines waardoor het zorgt voor frisse en zachte krullen. Deze leave-in ruikt tropisch (moet je van houden), maar niet naar kokos (wat ik zelf prettig vindt). Je koopt het onder andere bij Bol.com.

Wil je meer CG leave conditioners voor krullen zien? Klik hier.

Gels met proteïne

Moistful Curl Gel

Deze gel bevat geen glycerine en daarom is het mijn favoriete finish gel. Je koopt het product onder andere op Bol.com en andere online webshops.

Aunt Jackie’s Don’t Shrink Gel

Deze gel is betaalbaar en gaat krimp (heftig opkrullen) van je haar tegen. Daar is ie best goed in. Zelf vind ik dat de gel op mijn haar iets te snel zorgt voor vettig haar waardoor ik vaak moet wassen, maar dat heeft mijn haar specificaties te maken. Je koopt hem bij sommige drogisterijen en bij Bol.

 

Fotocredits: Photo by Nati Melnychuk on Unsplash 

Volg je me al op social?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *