Jeukende, droge hoofdhuid? Dit helpt!

jeukende droge hoofdhuid

Heb je last van een jeukende hoofdhuid? Of droge hoofdhuid? Irritant! Ik heb het ook. En met deze routine pak ik het aan. Weg met de schilfers, weg met die jeukende droge hoofdhuid. Mijn aanpak is geschikt voor een gevoelige hoofdhuid, aangezien ik die zelf ook heb:). Deze routine tegen schilfers en krabben van de hoofdhuid bestaat uit een handgemaakt DIY hoofdhuid scrub én een haarmasker wat je schilfers bij het eerste gebruik al tegengaat (AWESOME). Op naar een gezonde hoofdhuid! Zonder jeuk, schilfers en meer. Heb je eczeem? No worries ik ook – en nog helpt deze krullen routine! Zeg maar snel dag tegen roos of schilfers op je hoofdhuid. Let op: dit is geen quick fix oplossing, het ontstaat ook niet zo maar, houdt het dus wel even vol – en schrijf het niet bij een keer gebruiken af (of erger worden).

Zoals je misschien wel weet heb ik al even last van een droge, jeukende hoofdhuid. Sinds 1-2 maanden inclusief schilfers (geen roos denk ik), jeuk en wondjes (want ja ik krab gewoon…).

Daarom deel ik graag mijn routine die hier echt wat tegen doet!

Droge, jeukende hoofdhuid? Probeer deze routine

Deze routine helpt me van mijn schilfertjes, droge, jeukende hoofdhuid af.

  1. Wassen met shampoo
  2. DIY Hoofdhuid scrub (scroll voor recept)
  3. Wassen met shampoo
  4. Ontwarren met conditioner
  5. Masker (Shea Moisture Black Soup )
  6. Normale krullen styling routine

In deze video leg ik alles uit!

DIY Hoofdhuid scrub tegen schilfers op je hoofdhuid

DIY scrub recept:
– 3 theelepels suiker
– 2 theelepels jojoba olie
– 1 theelepel honing
– 2 druppels Lemongrass olie

 

 

Delen via:
Volg je me al op social?

Related Posts

by
Hi lieve curly, leuk dat je mijn blog bezoekt, laat je een berichtje achter? Liefs Sayn
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares