Is de Tangle Teezer een goede haarborstel voor je krullen?

Zoek je een goede haarborstel voor krullen? Misschien biedt de Tangle Teezer dan wel uitkomst! Deze borstel is geschikt voor krullen en zie je regelmatig voorbij komen. Hoe die werkt en wat ik ervan vond, deel ik hier.

Tangle Teezer een goed haarborstel voor krullen

In deze video review ik het gebruik van deze haarborstel op mijn krullend haar. Ook beoordeel ik deze haarborstel voor krullen op zaken als kruldefinitie, volume, hydratatie en pluis. Dus wacht niet langer en bekijk het filmpje snel. Vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube-kanaal want ik deel wekelijks video’s met tips, reviews en meer.

Waar kun je de borstel kopen?

De Tangle Teezer is er vanaf ongeveer € 10,00. Je koopt hem bij webshops als Bol.com of Myhairshop.nl.

Je hebt verschillende type teeezers met voor bijvoorbeeld het nat ontklitten van je haar en meer. In de video gebruik ik de paarse original. Je hebt ook namaak borstels, hier heb ik geen ervaring mee, maar ik hoor graag je ervaring!

De voordelen en nadelen van de Tangle Teezer

Voordelen

  • Kruldefintie
  • Volume
  • Luchtige krullen

Nadelen

  • Wat klein
  • Als je helemaal niet borstelt kan dat een grote stap zijn

Wil je liever meer weten over een haarborstel die bekend staat om het vermogen om kruldefinitie te maen? Lees dan hier meer over de Denman Brush.

Volg je me al op social?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *