Ananas kapsel – een ode aan de pineapple

Het ananas kapsel, de pineapple, ananas haar, hoe je het ook noemt, je ziet het vaak voorbij komen in krullenland. Van slapen, tot sporten dit kapsel beschermd je krullen, ziet er leuk uit én heeft nog meer toepassingen. In dit artikel lees en zie (video) je er alles over!

De pineapple, wereldberoemd onder curlies. Mijn vriend kent de term zelfs, want ja ook ik draag hem elke dag als ik ga slapen. Op deze pagina vertel ik je in een filmpej de voordelen én toepassingen van dit populaire ananas kapsel. Laat je hieronder weten of jij ook een pineapple gebruikt? Ook aanvullende tips zijn welkom!

Het ananas kapsel voor krullen

Benodigdheden om ananashaar te maken

1. Een scrunchy, wokkel-elastiekje of satijn-achtig sjaaltje/scrunchy. Dat is het! In het filmpje leg ik uit hoe je dit beroemde ananas kapsel maakt, dus wacht niet langer en bekijk hem snel. Wil je geen krullentips missen? Abonneer je dan op mijn YouTube-kanaal, connect op Instagram @mijnkrullen en op Facebook. Voel je ook vrij om vragen te stellen, ik help je namelijk graag nog meer van je krullen te genieten! Want #curlsrock!

Wil je meer weten over slapen met krullen? Klik hier. Wil je weten hoe ik mijn krullen refresh na het slapen met ananas haar? Bezoek dan het artikel: krullen refreshen inspiratie.

Het Engelse woordenboek over de pineapple

De Pineapple – een zelfstandig naamwoord. Betekenissen=)
1. Een groot tropisch fruit, dat bestaat uit aromatisch geel eetbaar vruchtvlees. Het vruchtvlees omringt zich met een harde schil en stijve blaadjes (de kroon).
2. Een handgranaat
3. Een curly kapsel voor overdag, het slapen, het sporten en meer ;-).

Volg je me al op social?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *