Curls BlueBerry Bliss review van de Leave In in combinatie met de Curl souffle REVIEW!

Hoor en zie jij ook zoveel positiefs over de lekker ruikende producten van het merk Curls? Ik combineer in deze review de Curls Blueberry Bliss en Curls Curl Soufflé. Nieuwsgierig naar het resultaat? Kijk dan snel verder!

In dit artikel vind je:

Curls BlueBerry Bliss Leave In & Curls curl souffle review video


De bliss & soufflé op krullend haar – werkt het?

Hoe werken de Curls BlueBerry Bliss & Curl Soufflé op krullend haar? Dat is een goede vraag, na alle super enthousiaste reviews over deze producten, probeer ik ze in deze video voor het eerst samen. Het ruikt verrukkelijk, maar over het resultaat ben ik niet super enthousiast. Hoe ik het toepas en waarom ik niet enthousiast ben over het resultaat, deel ik in deze video.

Goed om te weten is dat ik later de producten in mijn hand heb gemixt, om te kijken of het eigenlijk wel samen kan. Guess what. Nee! Het mixt namelijk niet… En dat ziet er zo uit…

Wat je bij deze slimme test doet? Je kijkt (normaal voor je producten aanbrengt), of ze wel samensmelten/mengen. Dat doen deze twee producten NIET. Het klontert meer dan dat het met elkaar samensmelt. Suf, want ik ken deze emulsie truck al zo lang, gebruik hem nooit, en nu had ik twee bad hair days!


Curls Blueberry Bliss en Curl Soufflé refresh dag!

Normaal gesproken zou ik na zo een slechte wasdag mijn haar het liefst opnieuw wassen. Maar ik vroeg de community om hulp. Wat zoiuden zij doen? En als ze niet opnieuw zouden wassen, wat zouden ze dan doen? Dat deel ik deze video.

Waar kun je de Curls Blueberry Bliss kopen?

Waar kun je deze curls producten kopen? Bij onder andere Bol.com, Myhairshop en meer. Ik zie zelfs bij steeds meer Kruidvat winkel, goede krullenproducten, dus wellicht verkopen ze het (binnenkort) ook bij jouw lokale filiaal!

<

Zijn deze Curls producten goed voor krullen?

Dat denk ik wel, maar niet voor mijn haar. Zoals ik in de wasdag video aangaf, gebruikte ik de Blueberry Bliss al eerder in combinatie met Knot Today en een andere keer met de Shea Moisture Multi Vitamin Curl Smoothie. In beide gevallen had ik met moeite twee dagen plezier van dit product. Mijn conclusie de ingrediënten doen het niet goed op mijn haar: lage porositeit, hoge elasticiteit. Wat vind jij van de Curls Blueberry Bliss en/of Curl Souffé? Mijn tip is deze producten NIET samen te gebruiken omdat ze in mijn ervaring niet zo heel goed mixen.

Volg je me al op social?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *