Fingercoils: je krullen definiëren met je vingers #howto (video)

Wil je meer kruldefinitie, maar wil je niet te veel geld uitgeven aan nieuwe producten en borstels? Probeer dan eerst deze methode! In dit artikel lees je (inclusief video-uitleg) hoe je fingercoils maakt.

Want eerlijk is eerlijk, je weet pas of meer kruldefintie een goed idee blijkt, als je het probeert! In dit artikel deel ik een methode waarmee je je krullen defineert met je vingers.

Fingercoils, finger coiling hiermee kun je krullen defniëren met je vingers!

Benodigdheden: je normale producten op je wasdag of refreshdag en je vingers ;-). In de video heb ik Camille Rose producten gebruikt:

Voor de krullen die ik niet definieer met mijn vingers gebruik ik de Denman brush voor definitie. In dit artikel lees je meer over hoe ik deze Denman gebruik voor minder pluis en meer definitie. Deze borstel bespaart je veel tijd als je voor meer definitie wilt gaan.  In deze video laat ik je zien hoe ik fingercoil, vertel ik ook wanneer ik fingercoils maak. Dit doe ik namelijk eigenlijk alleen bij refresh dagen en soms bij de voorkant (mijn aandachtsgebied van mijn haar). Ook laat ik je het verschil zien tussen wel een geen fingercoils, kortom bekijk mijn filmpje snel en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube-kanaal, want ik post elke dinsdag en zondag nieuwe krullenvideo’s!

Meer kruldefintie? Probeer eens te finger coilen!

In de video geef ik het ook al aan, ik doe het eigenlijk niet zo vaak. En zeker niet over mijn hele haar, want daar gebruik de borstel voor. Wel werkt het beter op de voorkant van mijn krullen, dus dat zal ik zeker vaker gaan doen!

De wasroutine zien met Camille Rose producten zien? —

Liever mijn old time favorite wasroutine zien?

Volg je me al op social?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *