Snelle manier om krullend haar te drogen met een diffuser – 5-10 minuten incl. video

Hoe diffuse je krullend haar? Ik ontwikkelde een snelle manier om mijn krullen te diffusen die me veel tijd bespaart. In deze video laat ik zien hoe het werkt. Veel curlies mijden de föhn helemaal óf gebruiken uitsluitend koude lucht bij het diffusen of föhnen van krullen. Al helemaal als ze de Curly Girl Methode volgen. Ik zelf gebruik wel een diffuser met warme lucht, omdat het anders te lang duurt om mijn haar te drogen. Om mijn krullen nog sneller en luchtiger te drogen probeerde ik het met 2 föhns hoe dat werkt laat ik je in deze video zin.

Voor de beeldvorming: aan het aan de lucht drogen van mijn haar duurt minimaal 4+ uur. Zelfs als ik een microvezel handdoek gebruik! Als ik het met koude lucht diffuse kost het me meer dan één uur. Dat vind ik in alle eerlijkheid zonde van mijn tijd.

Mijn krullen drogen aan de lucht of met een diffuser voor ik de deur uit ga, is voor mij noodzaak

Oh ja had ik al gezegd dat mijn krullen er niet uit zien als ze nog aan het drogen zijn?? Ik moet het daarna echt nog scrunchen om de crunch eruit te halen én meer te fluffen met een beetje olie. Kortom het moet echt droog zijn voor ik de deur uitga. Dat maakt dat ik sinds ik de curly girl methode volg toch altijd mijn krullen droog met een föhn en een opzet-diffuser (en hitte). Het allermooiste resultaat behaal ik wel echt door het aan de lucht te laten drogen, maar dit is door de weeks eigenlijk geen optie. Laatst was ik aan de late kant voor een afspraak en ik had letterlijk 10 minuten om mijn haar te drogen en de crunch eruit te scrunchen. Bij toeval zag ik mijn oude föhn liggen. En ik dacht, laat ik het eens met 2 föhns proberen.

Dus zoek je een techniek om je krullen sneller te drogen met een diffuser? Dat is precies wat ik je in onderstaande video laat zien. De normale techniek om te difussen zorgt bij mij niet voor mooiere krullen. Het allerbeste resultaat krijg ik door het aan de lucht te laten drogen, MAAR dat duurt vaak 4-5+ uur! Daar heb ik niet altijd tijd voor zeg maar :). Wat is jouw favoriete manier om je krullen te drogen?

Kleine disclaimer mijn krullen zien er op deze video wat minder uit dan normaal, dat komt omdat ik mijn krullen weer opnieuw leer kennen nadat ik het heb laten verven.

 

Volg je me al op social?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *