De Camille Rose curl maker & curl love milk review (video)

Ik houd van mijn krullen en van het testen van producten. Daarom stond de Camille Rose curl maker al enige tijd op mijn to do lijstje. Wil je weten wat ik van de Camille Rose gel en haarmelk vindt? Kijk dan snel verder.

In dit artikel review ik 2 Camille Rose producten in een video. Goed om te weten, over mijn krullen: lage porositeit, hoge elasticiteit, lage tot medium dichtheid en krultypen 3a tot en met c. Normaal gebruik ik 3 producten om mijn krullen te stylen: leave in conditioner (nu alleen de Camille Rose curl love milk, een krul custard, smoothie of crème en een gel (nu de Camille Rose Curl Maker).

Camille Rose Curl Maker en Curl love onder de knie krijgen

Even serieus, ik heb in totaal 3 wasdagen er over gedaan om mijn haar fatsoenlijk uit de routine te krijgen met deze producten. Heel gek want over de Camille Rose gel en melk zijn YouTuber vaak lyrisch. Ik de eerste keer 2x niet echt. Sterker nog de 2ex vond ik mijn refresh dag mooier dan mijn wasdag – dat gebeurt me normaal niet!

Camille Rose curl maker review

Camille Rose gel review

Camille Rose Curl Maker review

Camille Rose Curl Maker Gel & Curl Love Milk de voordelen

  • Gehydrateerde krullen
  • Zachte krullen
  • Goede 2e, 3e dag krullen door hydratatie
  • Voelt verzorgd
  • Doordat je de producten nog voelt na het drogen, raak ik mijn krullen minder aan (behalve op video ;-))

De nadelen van deze Camille Rose gel en haarmelk

  • Vettige producten
    Olie voel je ook als haar droog is
    Ik moest echt wel mijn draai vinden om de producten te handelen
Volg je me al op social?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *