Curly talk: BACK TO BASICS! Door Ruby

Heyy Curlies,

Weten jullie waar ik achter ben gekomen?

De vrouwen van vroeger, met welk haartype dan ook, kenden geen shampoo, crèmespoeling. Of al die haarproducten die wij tegenwoordig (kunnen) gebruiken en kopen. Tegenwoordig zijn er zoveel merken en producten dat wij gewoon niet meer weten wat wel goed is en wat niet goed is voor onze krullen.

En natuurlijk zijn de producten van tegenwoordig goed en op basis van natuurproducten gemaakt. En als je er één (of meerdere :)) vindt die het beste bij je krullen past. VOORAL DOEN! Zo zijn kokos- en olijfolie prima haaroliën, en erg goed voor je haar, maar het hoeft niet elke dag!

MAARRR, hier komt het!!

Wist je dat als jij je haar om de zoveel tijd na het (co)wassen zo natuurlijk mogelijk laat drogen. Dus er bijna niets in doet wat betreft producten, en dat de hele dag. Dat je krullen dan weer even tot de eigen structuur komt. Je haar dan de kans krijgt om weer op kracht te komen?? Ik heb het nu al een aantal keer geprobeerd. Mijn krullen zitten niet alleen beter, de krullen vallen natuurlijker, mijn haar valt minder uit (dus als je hier last van hebt.. het is een aanrader!!). Daarbij hebben mijn krullen even rust van alle haarproducten die er bestaan!!

Natuurlijk is mijn advies dit te doen als je een weekend of dag nergens naar toe gaat. ; -)

Veel curly natural plezier!!

Ruby Pracht

www.sparkleinstyle.nl

Image credits: https://pixabay.com/en/jars-kitchen-storage-2363402/.

Heb je zelf een goede tip? Deel hem met andere curlies door te reageren of via Instagram of Facebook. Curls rock!

Volg je me al op social?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *