Producten review: As I Am haarproducten

Hi lady’s!

Vandaag heb ik de producten van As I Am getest en natuurlijk deel ik graag met ervaring met jullie.

Welke producten heb ik gebruikt:

Hoe heb ik mijn haar gewassen:

Ik heb mijn haar eerst met lauw water uitgespoeld en daarna de co-wash aangebracht over mijn hele haar. Na ongeveer 5 minuten inwerken heb ik dit uitgespoeld met KOUD water. Omdat het dus geen shampoo is maar een reinigende conditioner heb ik hierna geen extra conditioner gebruikt.

Hoe heb ik mijn haar daarna gestyled:

Na het uitspoelen heb ik mijn haar gedekt met een hydrofiele doek, hiermee voorkom je dat je haar erg gaat pluizen. Daarna heb ik mijn haar zoals altijd in zessen verdeeld en de leave-in aangebracht door dit erin te kneden. Nadat er voldoende leave-in inzit schud ik mijn haar uit en hang dan voorover om het er nogmaals goed in te kneden zodat het goed verdeeld is.

Omdat een leave-in weinig hold geeft heb ik een kleine hoeveelheid gel gebruikt. Dit heb ik net als het vorige product gewoon in mijn haar gekneed.

Hoe heb ik mijn haar gedroogd:

Vandaag heb ik ervoor gekozen om de diffuser te gebruiken. Meestal laat ik het gewoon drogen.
Ik heb de diffuser eerst op de koude stand gebruikt. Dit duurt uiteraard veel langer dan de warme stand maar zorgt ervoor dat het haar minder gaat pluizen. Toen mijn krukken voor ongeveer 80% droog waren heb ik nog een klein beetje gel toegevoegd en daarna gedroogd op de medium stand.
De producten hebben een prettige en niet te sterkte geur. Fijn in gebruik en voor mij goede, niet te zware producten.
Ze stonden al enige tijd in de kast maar ik ga hier zeker mee verder! Zie foto voor het resultaat

FIJNE DAG CURLY’S! En vergeet niet om je krullen wat extra liefde te geven.

Wil jij ook aan de slag met de producten van As I Am? Je bestelt ze op onder andere Bol.com. Laat je ons weten wat jouw ervaring is?

Lees ook:

Andrea deelt haar krullen routine

Hoe voorkom je dat je krullen krimpen?

Volg je me al op social?

2 gedachten over “Producten review: As I Am haarproducten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *