Handig: curly hair methode(s) getest voor de perfecte krul :)

Mis geen van video’s over hoe je met ‘erkende’ curly hair methode (s) door het internet – je krullen nog beter verzorgd. En misschien wel de best mogelijke krul krijgt! Ik deel ongeveer 1x per  maand een filmpje waarin ik een krul methode test. Bedoelde je de Curly Girl Methode? Klik dan hier.

Bekijk dan eerst mijn Curly Talk video over de Curly Girl Methode.

Jekent ze wel waar iedereen het over heeft op Instagram, in Facebook groepen met fantastische resultaten. Of waar YouTube je mee overspoelt! Je vindt de serie Krullend haar verzorgen Serie hier. Of hier onder:

Curly hair methode #1: De 123 Gel methode

Geschikt voor wavy tot krullend haar

Krullend Haar Verzorgen Serie ❤ how to’s, tips & tricks: Aflevering 4
Deze methode werkt goed op mijn haar en ook op meer wavy haar. Ik weet niet wat de resutlaten zijn op type 4 haar, dus laat dat vooral weten :).

Ken jij de 123gel methode al? Ik leg je in deze video stap voor stap uit hoe je hem toepast en wat het resultaat is. Thanks to Honest Liz Here (instagram) voor het ontwikkelen van deze methode. De producten die ik gebruik staan onder de video.

Producten die ik gebruik in deze video zijn

Curly hair methode #2: De mousse gel mousse methode

Meest geschikt voor wavy tot licht krullend haar

Wil je minder pluis? En een snelle routine met MOUSSE? Ja MOUSSE! Check this out! De leave in die ik gebruik kan je eventueel vervangen met je favoriete leave in. Zie de productenlijst onder de video:

Producten die ik gebruik in deze video zijn

Finger coiling de methode voor beter gedefinieerde krullen

Meest geschikt voor alle krultypes, in transitie of gewoon bij opstandige krullen

Volg je me al op social?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *