4 manieren om je krullen te drogen zonder pluis

Iedereen met krullen weet dat pluizig haar al begint na het wassen. De beste manier om dit te voorkomen is door je krullen te drogen één van deze 4 manieren:

1. Drogen met een diffuser

Buig naar voren, zet de diffuser van onderen op je krullen en watch the magic happen! Je zal prachtige krullen krijgen. Ook zorgt deze manier van drogen voor extra volume, en je haar is snel droog. Tip: je kan een los opzetstuk voor je föhn kopen. Dat scheelt weer. 🙂

2. Ploppen

Wikkel je haar in een t-shirt, hydrofiele of microvezel doek en laat het een uur (of een nachtje) drogen. Resultaat: meer krullen en minder frizz. Hoe je het precies doet lees je hier.

3. Aan de lucht laten drogen

Easy does it: gewoon je krullen aan de lucht laten drogen. Gebruik na het wassen een lekkere haarolie of crème en laat je haar gewoon drogen. Wij zijn bijvoorbeeld fan van R&B moisurizer van Lush: helemaal natuurlijk en vegan, en het ruikt ook nog eens heerlijk. Ja, dit duurt lang, maar het is wel de beste manier voor je haar!

4. Droogkap

Je zal wel denken… Huh?! Een droogkap, wie heeft dat nou thuis staan? Nou, zo duur hoeven ze niet te zijn. Voor 30 euro heb je er al eentje: kijk hier maar. Snel en makkelijk: je kan je haar “gewoon zo” laten drogen, maar ook bijvoorbeeld knotjes, twist-outs en nog veel meer drogen. Dit is niet zo slecht voor je haar, omdat het indirecte hitte is.

Welke manier heeft jouw voorkeur? Of heb je nog andere manieren om je krullen te drogen die je graag met de curly community wil delen? 

Bron: geïnspireerd door Curlyhairtalk.

Volg je me al op social?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *