Pluizige krullen? Curlies delen tips over producten om pluis te stoppen!

Heb je last van pluizige krullen? Wie niet? Nou deze curlies delen hun tips voor de best werkende producten tegen pluizige krullen! Awesome :).

We hebben hun tips ingedeeld aan de hand van hun krullen type. Dus bekijk eerst even welk krultype of welke krultypen jij hebt en bekijk dan snel de tips van deze curlies. Zoveel krullen zoveel wensen. Pluizige krullen behoren tot het verleden met deze tips van de curlies uit onze community!

Tips voor pluizige krullen bij krultypen 2C tot en met 3C

Krullentype 2A/2B

2A/2B – Petra

¨Ik heb net de moisture kick shampoo, spray en masker van swartzkopf aangeschaft en het pluist stukken minder en voelt heerlijk aan.”

Krultype 2C/3A

2C/3A – Sandy

“Catwalk by Tigi, je kan het op internet kopen. Het kost 8.95 per flesje en is erg zuinig in gebruik. Krullen Kappers gebruiken het ook! Daarna doe ik er altijd een beetje Palmers coconut oil formula in.”

Krultype 3A

3A -Nicole

“Ik zweer bij de krulcreme van Etos eigen merk! Kost 2,99!”

3A – Soraya

“De producten van Shea Moisture.”

3A – Tessa

“Andrélon kokos boost shampoo + conditioner, Andrelon krul crème en daarna slapen met Syoss haarmousse op een handdoek. ’s Ochtends nog een beetje Syoss haarlak en klaar… (nooit föhnen!)”

3A -Esther

“Ik gebruik Elvive low poo en daarna Elvive oil en milk leave-in conditioner erin. Even kneden met de handdoek en laten drogen.”

Krultype 3A/3B

3A/3B – Cindy

“Ik heb sinds kort deze producten op aanraden van blogger Andrea (klik hier voor het artikel waar ze haar routine en tips tegen pluis deelt). Het gaat dan om de shampoo en conditioner van Shea Moisture (Coconut en hibiscus), de leavin conditioner van Shea Moisture (de gele lijn), Shea Moisture curl smoothie en Bouncecurl gel. Een rib uit je lijf, maar wel super fijn!”

3A/3B – Cindy

“Ik zelf gebruik kokosolie…. Wat ik verder doe is weinig wassen. Na het wassen uiteraard conditioner gebruiken en tijdens het intrekken van de conditioner mijn haar kammen en daarna niet meer. Daarna uitspoelen en na het douchen. Dep ik het droog, doe de kokosolie erin en daarna wikkel ik mijn krullen in een handdoek. Het resultaat weinig pluis en veel krullen.”

3A/3B – Evelien

¨ Argan olie of kokos olie, maar heel weinig en ja die perfecte krul producten of een beetje Murrayś. Maar wel echt alles met mate.”

3A/3B – Iemke

“Beetje gekke tip mss. Maar ik doe een beetje body lotion erin. Klein beetje zo bundelen de krullen beter.”

3A/3B -Tamara

“Maak je eigen lijnzaadgel.” Zoek je een recept voor lijnzaadgel? Klik hier.

3A/B – Selma

“Taft ultra wax structure. Dit is echt perfect! Kost maar een paar Euro en doe je superlang mee. Na het wassen op handdoekdroog haar doen en je krullen drogen perfect op. Worden niet hard of plakkerig. Ik zweer er al jaren bij.”

Krultype 3B

3B – Annemiek

“Ik gebruik arganolie van de Tuinen. Is op zich prijzig in aanschaf, maar zuinig in gebruik. Ik doe er lang mee. Zelf ongeveer 5 maanden, ik heb een korte bob vol krullen. Soms gebruik ik ook kokosolie. Verder was ik mijn krullen weinig, 1x per 3 dagen met crèmespoeling.”

3B – Quercy

“De producten van Shea Moisture.”

3B- Noa

“De producten van Shea Moisture.”

Krultype 3B/3C

3B/3C- Diana

“Catwalk by Tigi.

3B/3C – Naziha

“Ik gebruik kokosolie of olijfolie voor mijn haar.”

3B/3C – Ayla

“Ik was mijn haar eens in de drie maanden met shampoo. Wel elke dag met water. Dan spoel ik de conditioner van de vorige dag eruit en doe weer nieuwe conditioner in van Pantene die ik niet uitwas.”

Krultype onbekend

Sabine

“Ik gebruik (voor mijn dochter) van Goldwell dualsenses curly twist spray kan je op salontopper.nl kopen

Geen pluis en de krullen zien er prachtig uit. Het haar wordt niet vet of hard. En blijft doorkambaar heb ook de shampoo van dit merk.”

Heb je zelf een goede tip? Deel hem met andere curlies door te reageren of via Instagram of Facebook. Curls rock!

Volg je me al op social?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *