DIY refresh spray krullen – review (video)

Zoek je een goede refresh spray? Voor je 2e, 3e enzovoorts dag na het wassen? Mooi, want ik test de DIY refresh spray voor krullen. Want ook na je wasdag wil je mooie krullen.

DIY refresh spray voor krullen: goedkoop, snel en het werkt!

Wil jij je krullen refreshen op de dagen ná je wasdag? Maar vind je het lastig om een goede refresh spray te vinden? Of vind je het simpelweg te kostbaar naast je andere producten?

Want laten we eerlijk zijn, curly haarproducten – de goede – zijn best aan de prijs. Niet meer nodig…. Met deze DIY refresh spray voor krullen (do it yourself),  lukt het je zeker om je krullen te refreshen. Super handig, super snel en vandaag al te maken met je huidige producten! Dus wil je je krullen refreshen op dag 2, 3 en ga zo maar door? Lees dan snel verder en bekijk de video voor mij resultaten.

Ben je geïnteresseerd in DIY voor krullend haar? Dan is mijn Maak ’t zelf receptenboekje iets voor jou! De recepten zijn geschikt voor lage, medium en hoge porositeit.diy recepten krullend haar

Zoektocht naar een goede refresh spray

Heb jij de ideale refresh spray al gevonden? Deel hem dan in de comments =). Zelf blijf ik zoekende in “de beste” refresh routine, in de reeks krullen refreshen vind je verschillende manieren van diverse curlies waaronder die van mij. Deze DIY refresh spray voor krullen staat al best lang op mijn website, ooit een keer ergens gevonden en opgeslagen op mijn site, om later te proberen. En dat werd tijd! Want ik moet zeggen dat ik echt super enthousiast ben over het resultaat!

DIY refresh spray krullen: het recept!

Benodigdheden:

Ingrediënten:

Optioneel gel voor hardnekkige krullen (ik gebruikte de Camille Rose Curl Maker gel).

 

Krullen refreshen waarom zou je dat doen?

>

Voeg de ingrediënten samen en mixen maar.  Spray het mengsel op je haar en knijp het er voorzichtig in (zie video). Laat het aan de lucht drogen of diffuse het op de koude stand zoals ik in de video doe en voila je bent klaar!

Zelf nadat ik mijn krullen had geverft en het me bijna niet lukte om de dag na mijn wasdag fatsoenlijke krullen te krijgen, lukt het me met deze DIY spray wel mijn krullen te refreshen.

Eerlijk is eerlijk, dit recept is easy peezy en het WERKT! Dus pak je favoriete leave in conditioner en ga je krullen refreshen!

Interesse in het DIY receptenboekje? Je bestelt hem in het winkeltje van Sayn!

diy recepten krullend haar

Volg je me al op social?

2 gedachten over “DIY refresh spray krullen – review (video)

    1. Hai,

      Je zou een creme/smoothie kunnen proberen, deze producten zijn vaak wel wat zwaardere producten in vergelijking tot leave in conditioners.

      Liefs Sayn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *