Curly test de Andrélon Pink Lijn

Dus jij wilt geen € 17 per product uitgeven – maar wel een mooi resultaat? Dat snapt curly Rilana als geen ander – daarom test ze de Andrélon Pink lijn. Let op: dit zijn geen CG methode producten.

Rilana gebruikte voor haar review van de Andrélon Pink Collection de volgende producten:

“Ik ben zelf een curly die momenteel erg aan het stoeien is met producten, omdat mijn krul helemaal kapot is door verkeerd knippen, verven en kapot wassen met de verkeerde shampoo.

Je kunt je dus voorstellen dat ik best wel desperate zoek naar die ene holy grail, die mijn haar nu ook maar een beetje mooi krult naar de krul die ik een jaar geleden nog wel had, maar nu ontzettend zoek zijn.

Ik ben van nature een 2c/3a curly girl. Tegenwoordig mag ik blij zijn met een 2b/2c. Zo verschrikkelijk. En wat doe je als je hopeloos op zoek bent naar de perfecte producten? Precies reviews, reviews en nog eens reviews lezen. Maar ook ik weet als geen ander dat niet ieder product hetzelfde doet bij iedereen of bij iedere krul type en dus ervaringsverhalen vragen bij andere curly girls.

Tussen alle reviews vind je veelal producten die in het hoger prijzen segment liggen. En hoewel ik heel erg voor deze producten ben, gezien deze ook beter zijn voor je haar door het vrij zijn van schadelijke stoffen voor krullend haar, viel het mij op dat er voor de dames met krullen en het minder breed hebben geen geschikte producten te vinden zijn.

Dus ging ik op zoek naar producten waarvoor je niet heel diep in de buidel hoeft te tasten. Uiteindelijk kan niet iedereen €17 betalen voor een flesje shampoo om vervolgens ook nog eens een conditioner en styling aan te moeten schaffen ;). Ik kwam via via bij de Andrélon Pink Collection. En eerlijk, deze tip kwam van een dame die haar krullen ook altijd heel erg mooi heeft zitten. Dus ik dacht: ”Niet geschoten is altijd mis!”

Review: Andrelon Pink Collection Happy Curls Crème en de Happy Curls Gel Spray.

“Ja, ik weet het een gel… Maar ook bounce curl is een gel en deze combi sprak mij wel aan. Vooral als je de LCG stappen wilt volgen.

  • L = Leave-In
  • C = Crème
  • G = Gel

Dus ik ging aan de slag. Wat je veelal leest is dat alle producten op handdoek droog haar gebruikt moeten worden en dus ook deze.

  1. Na het wassen, met de sulfaatvrije shampoo van Cantu, draai ik zoals altijd mijn haar in een handdoek. Na mijn make-up routine (5min) is mijn haar dan “droog” genoeg om alle styling producten als normaal in mijn haar te kunnen doen, zonder dat ik er alles afveeg met de verschillende producten.
  2. Ik begin met de Leave-in van Curly kids. I know, deze is voor kinderen, maar mijn eigen was op en deze had ik van mijn meiden nog staan. Vooral je punten niet vergeten. Ik verdeelde mijn haar in 4 secties en per sectie deed ik de Andrélon Happy Curls Crème in mijn haar. Let hier ook weer goed op de punten 😉
  3. Daarna pomp ik 6 pompjes Andrélon Pink Curl gel in mijn handpalm en verdeel dit ook per sectie in mijn haar.
  4. En dan föhnen. Ik gebruik een diffuser. Ik gebruik weinig warmte om mijn haar voor 80/90% droog te föhnen en haal dan de warmte eraf voor het laatste.

Product review Andrélon Pink Collection: Het resultaat

“En eerlijk is eerlijk! Ik was erg verrast over het resultaat. Mijn haar was zacht en ik had meer definitie mijn krullen =) Wauw!! Deze reactie was dan ook vooral na alle ellende van de afgelopen maanden en de verdwenen krullen. Meer definitie en zachter haar. De crunch die ik bij mijn andere producten steeds had, is er nu niet en het kijkt absoluut niet vet.

Deze producten zijn zeker de moeite waard om te proberen, dus ook als je het niet breed hebt kan je kwalitatief best goede producten vinden voor jouw krullen =). Groetje Rilana!”

P.S. Helaas is er geen foto – Rilana is inmiddels begonnen met de Curly Girl Methode.

Wil jij deze producten ook uitproberen? Klik op de afbeeldingen en bestel.

Heb je zelf een goede tip? Deel hem met andere curlies door te reageren of via Instagram of Facebook. Curls rock!

Volg je me al op social?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *