Curly Confession: deze krullen ‘regels’ volg ik niet en dit is waarom

De online krullen-community en de Curly girl methode van Lorraine Massey hebben me ontzettend veel gebracht. Maar bepaalde regels kosten ontzettend veel tijd en leveren me gewoon te weinig op. Daarom ‘verbreek’ ik ze. Logisch ik ben altijd wel een beetje rebels geweest ;-). In relatie tot mijn manier van de CG methode volgen, ben ik altijd open en eerlijk  ik ben moderate CGM. Korte tijd was ik 100% strikt CG, maar naar mate mijn haar minder beschadigd was ging ik er bewust soepeler mee om. En keek ik vooral wat voor mij werkt.  En het wordt tijd dat ik eens achter elkaar voor je op een rijtje zet, wat ik dan wel en niet doe.

Dit is geen video die je over gaat halen om CG aan je laars te lappen. Want de de CG Methode en ervaringen van andere curlies brengen je ontzettend veel in je reis naar mooiere krullen! Maar ik geloof ook dat je op een gegeven moment zelf moet gaan ‘vliegen’ en op basis van hoe je haar reageert, dingen aan te passen, zodat je nog meer van kan profiteren.

 

Volg je me al op social?

2 gedachten over “Curly Confession: deze krullen ‘regels’ volg ik niet en dit is waarom

 1. Al 36 jaar ben ik ‘gezegend’ met krullen. Helaas heb ik in die 36 jaar nog niet dé oplossing kunnen vinden voor een kroesloos kapsel. Nu krijg ik het idee dat jij wél weet hoe met krullen om te gaan…Mijn vraag aan jou is dan ook: doe jij ook aan consulten? Je zou me er erg mee helpen!

  1. Hi Mark, Bedankt voor je berichtje!
   Ik bied digitale consults aan, als je me een appje stuurt op 085-060 0113 vertel ik je er graag meer over.
   Hopelijk zorgen we er dan samen voor dat je je snel wel gezegend voelt met je krullen =)!
   Fijne avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *