over MijnKrullen.nl

Hi lieve curly,

Mijn naam is Sayn van MijnKrullen en ik zit nu ongeveer 2 jaar in mijn krullen reis. Ik wist eerst echt niet hoe ik voor mijn haar moest zorgen, ook niet zo gek want we zien vooral veel over het verzorgen van stijl haar en er zijn ook best wat producten voor kroeshaar – maar waar blijft dan de informatie over KRULLEN.

En ik leer nog dagelijks bij! Op de foto zie je links een foto van 2 jaar geleden en rechts een recente foto. Hello transitie! Dus geef de hoop niet op, kom regelmatig terug voor tips. Abonneer je op mijn YouTube-kanaal en volg me op Instagram en Facebook. Zo mis je geen enkele tip, inspiratie en motivatie om voor je krullen te gaan! Wear your curls like a crown – op naar een land gevuld met trotste krullenbollen =).

MijnKrullen.nl begon ik eigenlijk als geintje, maar al snel leerde ik met de tips van andere curlies veel over mijn haarverzorging. Inmiddels bereik ik maandelijks 15.000+ curlies en ontmoeten we elkaar op de website, Facebook, Instagram en YouTube – fantastisch! Sommigen bloggen – anderen reageren op oproepen van curlies – maar het is altijd voor en door curlies. Nu inspireren we elkaar het beste uit onze krullen te halen.

Liefs,

Wil je ook jouw krullen tips delen?

Stuur dan een e-mail naar redactie@mijnkrullen.nl of neem contact met ons via Instagram of Facebook. Curls rock!

Zoek je een krullen kapper?

Delen via:
Volg je me al op social?