Fashion Curly’s,

Hebben jullie dat ook? Dat je krullen lekker vol en wild zitten en je dan voor je kast staat bij een avondje stappen en denkt “mmmhhh…dat leopard print jurkje of die strakke rode jumpsuit kan ik niet aan met deze bos krullen, het wordt dan toooo much en dan ook nog de rode lippenstift en mijn hakken?”. NO WAYY!!

Wij curly’s moeten zeker met de leopard print uitkijken dat het niet al gauw too much wordt.

Hoe hou je het met je krullen lekker wild, maar toch trendy en classy en staat die leopard print toch sexy maar zeker niet ordinair.

Hier een outfit tip voor curly ladies.

leopard krullen

Keep it simple with the leopard!

Heb je een bos krullen en je wil de leopard print bontjas aan? Hou dan de rest van de outfit simpel. Zorg ervoor dat de leopard jas lekker opvalt, maar toch niet de overhand neemt van de totale look met je prachtige krullen. Still keep the spotlight on those CURLS!!

Met korte laarsjes voor de streetlook hou je het lekker comfy, maar mocht je toch nog uitgaan, kan je altijd nog de laarsjes inwisselen voor mooie zwarte of zelf rode killer heels.

Vind je het leuk om nog meer tips en tricks te krijgen als het gaat om de juiste outfit bij je krullen? Hou MijnKrullen.nl in de gaten.

Jas: ZARA

Turtleneck: PRIMARK
Laarsjes: SACHA

Liefs,

Ruby
Sparkle in Style

Facebook: https://www.facebook.com/SparkleinStyle/
Instagram: https://www.instagram.com/sparkle_in_style/

Elke maand super handige curly-tips in je inbox ontvangen? Yes please!

Delen via:

Volg je me al op social?

Related Posts

Avatar
by
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares