Krullenkapper Arnhem

Op 18 september stap ik met een frisse blik de HADAhair salon binnen. Toen ik hun site bezocht, zag ik dat fans online enthousiast vertellen over hun kniptechnieken.

Hamza, de krullenkapper schudt mij vriendelijk de hand. Nieuwsgierig naar de behandeling neem ik plaats in zijn kappersstoel. Hamza neemt de tijd om de structuur van mijn haar te bekijken. Ik geef hem volledige vrijheid als hij vraagt hoeveel er van mijn haar af mag. Dan borstelt hij mijn haar uit. Dit terwijl er geen water of enig product in zit. Bij andere kappers maken ze mijn haar altijd nat zodat zij er makkelijker doorheen komen. Hierdoor gaat er wel altijd drie keer zoveel vanaf.

Nu zit ik met een flinke afro in de stoel en kan Hamza goed de laagjes in mijn haar bekijken. Mijn haar is niet gezond volgens Hamza. Het glanst niet en daardoor ziet het er minder mooi uit. Nu begint hij met knippen. Ik zie dat hij voor een rond kapsel gaat.

Na het knippen zie ik een tondeuse tevoorschijn komen. Hier schrik ik wel even van, maar Hamza legt rustig uit wat zijn plan is. Hij gebruikt de tondeuse niet om lengte van mijn haar te halen, maar om het overtollig pluis weg te krijgen uit mijn haar. Nu loop ik met Renée mee. Zij wast mijn haar met shampoo en conditioner. Ook gebruikt zij een hydraterend masker omdat de meeste krullen dit missen. Bij deze behandeling kreeg ik ook een soort hoofdmassage.

Weer terug in de stoel krijg ik een curlcream in mijn haar. De (vegan) producten koop je in de salon. De komende vijf minuten zit ik met een droogkap voor me uit te turen.Na vijf minuten rolt de droogkap weg en komt de diffuser tevoorschijn. Ik hang met mijn haar voorover in mijn stoel en Hamza gaat te werk.

Nu föhnt Hamza mijn haar nog even terwijl ik rechtop in de stoel zit en brengt het zo helemaal in model. Ik ben heel blij met het uiteindelijke resultaat. Nooit eerder koos ik voor een kort kapsel, maar ben helemaal tevreden. Ik maak nog wat sfeerbeelden voor ons YouTube-kanaal (De vlog staat inmiddels online, plug) en bedank Hamza. Ik stap de deur uit en weet dat ik hier nog vaker langs ga.

Wil jij nou graag beelden zien bij wat ik hier vertel? Ga dan naar ons YouTubekanaal en kijk de HADAhair vlog.

Heb je zelf een goede tip? Deel hem met andere curlies door te reageren of via Instagram of Facebook. Curls rock!

Delen via:

Volg je me al op social?
Tags: , , , , , ,

Related Posts

by
Hi lieve curly, leuk dat je mijn blog bezoekt, laat je een berichtje achter? Liefs Sayn
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares