Haartrends voor vrouwen met krullend haar

haartrends voor krullend haar

Joehoe! Jij hebt een mooie krullen bos, maar 0,0 inspiratie als het gaat om gave krullen kapsels voor vrouwen? No worries wij zetten ze voor je op een rij… Want wij hebben 1 missie: elke curly houdt van zijn of haar krullen!

Met krullen kan je echt alle kanten op: los, een staartje, een vlecht, een knotje, half los. Heerlijk! En het fijne aan krullend haar is dat je het zelf kan stijlen (al hoewel wij dat van MijnKrullen.nl natuurlijk heel erg zonde zouden vinden). Het fijne is dat je genoeg kapsels voor krullend haar krijgt, om elke dag van de week iets anders te doen =). Met voldoende creativiteit heb je geen schaar nodig ;-). Zoek je inspiratie voor krullen kapsels voor mannen? Klik dan hier. Foto’s ter inspiratie vind je hier rechts en verderop op de pagina! Welk kapsel ga jij uitproberen? Deel het resultaat hieronder of op Facebook of Instagram.

Haartrends: Kapsels met krullen – With a bang!

kapsels met krullenWe love, love, love curly bangs… Pony’s en krullen gaan prima, maar dan ook echt prima samen. Bij zowel lang als kort haar is het een mooie match. Laat je pony niet te kort knippen dan kan je ook nog makkelijk een zijscheiding maken.

Scheidingen

kapsels voor krullend haarWe zien veel kapsels met krullen met een scheiding. Die scheidingen gaan alle kanten op, links, rechts of recht door het midden. Let hierbij vooral goed op je hoofdvorm als je een middenscheiding wilt maken – dat staat namelijk niet bij elke vorm.

With special thanks to the fantastic photographers of Unsplash.com

kapsels krullenGa voor kort!

Wauw wat zijn wij trots, want we steeds meer trotse korte krullenbollen zien. Niks geen saai kort pittig kapsel als je krullen hebt – they rock and pop! Ook met kort krullend haar kun je alle kanten op: scheidingen, knotjes, halflos, helemaal los, vlechten, pick your poison!

kapsels voor krullend haarEen haartrend die we te gek vinden: Accessoires!

Haarbandjes, tiaras, haarsieraden we love it all! Pimp je krullen. Maak het nog leuker, speelser en opvallender!

kapsels krullenOok sjaaltjes zijn natuurlijk super leuk om te gebruiken als haarband. Alles strak naar achteren of juist je pony er uit laten steken – we love it!

kapsels voor krullend haarKnotjes!

Als je ondanks alle tips van MijnKrullen.nl een keer een bad hair day hebt, dan kun je altijd een knot maken. En niet zo een suffe platgedrukte knot – maar een statement knot – je hebt tenslotte volume! Dus denk aan een grote losse knot. Een knot met een haarband, ga zo maar door. Als je wilt weten hoe je een grote knot maakt, klik dan hier.

Haartrend: Vlechtjes!

kapsels voor krullend haarMaak een vlecht een zijvlecht, of een gewone, of vlecht een gedeelte van je krullen in. Staat niet alleen super mooi maar het biedt ook een mooie afwisseling op helemaal los haar.

Kleurenkapsels krullen

Kies voor een opvallende knal kleur, of een lichtere of donkerdere variant van je natuurlijke haarkleur. Als we je een advies mogen geven voor krullend haar verven, bleek het niet. Hiermee beschadig je haar, en dat blijft het tot het is uitgegroeid. Beschadigd haar pluist meer en als je een ding niet wilt is het dan je krullen pluizen.

Krullen kapsel ideetje: knotje aan de zijkant

kapsels krullenMaak een losse knot voor een casual look of een strakkere variant voor een wat nettere look. Kies voor een scheiding óf kam al je krullen achterover bij het maken van je knotje.

With special thanks to the fantastic photographers of Unsplash.com

Is je krullen los, jouw vaste krullen kapsel?

kapsels voor krullend haarVarieer dan eens door je krullen half los te dragen. Dat kan je doen door een klemmetje, een zilveren of gouden clip, een vlecht. Je pony kan je laten zien of juist achterover kammen. Leef je uit varieer!

Bigger dan bigkapsels voor krullend haar

Draag je krullen als een kroon! Fluff them up! Door vanuit de wortel je vingers of met een afrokam (gebruik een klein beetje olie op je handen) heen en weer te bewegen, schud je meer volume in je krullenbos. Hierdoor krijg je dus een mooiere bos!

Steek een kant op en draag de andere kant los

kapsels voor krullend haarDraag je krullen los, maar steek een zijkant een klein beetje op. Hiervoor gebruik je schuifklemmetjes, en maak je een kant van je gezicht zichtbaarder. Daarnaast creëer je een schuine pony.


Zoek jij een goede kapper om jouw krullenbos te knippen? Bekijk dan ons krullenkappers overzicht.

Heb je zelf een goede tip? Deel hem met andere curlies door te reageren of via Instagram of Facebook. Curls rock!

Delen via:

Volg je me al op social?

Related Posts

by
Hi lieve curly, leuk dat je mijn blog bezoekt, laat je een berichtje achter? Liefs Sayn
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares